Lánybúcsú

Rendelés és információ:

hotmendance@gmail.com

A legjobb helyen jársz hogy felejthetetlenné varázsold és felpörgesd a bulit Európa elsőszámú és többszörösen díjazott férfi revütánc csapatával!

A Hot Men Dance előadása más itthoni előadókhoz illetve hasonló műfajnak kikiáltott produkcióhoz nem hasonlíthatók! Az előadóink magasan képzett revütáncosok akik a két állandó revüszínházunknak köszönhetően napi szinten gyakorlatban vannak! Rengeteg nagy show-n (beleértve TV-s, színházi, turnés és külföldi fellépéseken) szerepeltek már! Precízen kidolgozott jelmezek, koreografált táncok, tematikus zenei összeállítások, látványos elemek humorral, erotikával és képzett előadók színesítik műsorainkat! Sajnos azt tapasztaljuk hogy Magyarországon és külföldön egyre többen hívják magukat Hot Men Dance előadónak vagy revütáncosnak (köznyelven “chippendale”-nek ami egyébként egy amerikai csapat neve és nem maga a műfaj). Ez félrevezeti a közönséget ugyanis a minőség közel sem ugyanaz!

A Hot Men Dance előadóit csak a www.hotmandance.com vagy www.hotmendance.com vagy a hotmendance@gmail.com email címről lehet rendelni!

Áraink 25 000 Ft-tól kezdődnek

Konkrét ajánlatért írj egy e-mailt a kívánságaitokkal és azonnal megválaszoljuk!

06 20 203 2674
hotmendance@gmail.com

Az ár tartalmaz:

Egyéni vagy csapat show! Egy, kettő, három vagy akár tizenhárom előadót is megrendelhetsz!

SEHOL MÁSHOL ILYEN!! AJÁNDÉKBA ADUNK EGY TELJES ONLINE HOT MEN DANCE AJÁNDÉKCSOMAGOT vagy egy HOT MEN DANCE NAPTÁRT!ONLINE AJÁNDÉKCSOMAG:

Tartalmazza az egyedi kiadású NAPTÁRUNKAT, színező füzetetünket, francia kártyánkat, jegyzetfüzetünket, a post it memória tömböt, órarendeket, üdvözlőlapokat és képeslapokat! Hozzáférést biztosítunk az EXTRA +18 szobánkhoz ahonnan le tudod tölteni és kedvedre nyomtatni majd összeállítani az ajándékcsomagot az ünnepeltnek, akár magadnak vagy az egész társasának!

Választható műsor vagy műsorok! Több mint 70 műsor közül tudtok választani! CSAK NÁLUNK! Európa legnagyobb revüshow repertoárjával rendelkezik a csapat! Csak néhányat sorolunk a sok közül (tengerésztiszt, vadászpilóta, légiutas-kisérő, matróz, katona, tűzoltó, rendőr, SWAT, pincér, rainingman, Magic Mike, cowboy, mentős, műtős, doktor, pizzafutár, Mr.Grey, kalauz, ellenőr, american boys band, Backstreet Boys, bad boy, fáraó, kertész, munkás, vízvezeték szerelő, egyemista bölcsész, futár szolgálat, spártai harcos, Top Gun, postás, autószerelő, Nagy Pénz Rablás, stb.)
– Közös fotó az előadóval.
– Közönségtánc, koccintás és beszélgetés (megbeszélés szerint)
– Ajándék Hot Men Dance Naptára